amri's FotoPage
fotografik
By: kelipart kelipart

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 7-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
majlis perkahwinan am & juliana 1.08.08

 
 
 
View all 6 photos...
ni majlis perkahwinan kami..tengok la yerk..sampai skang tgh edit lagik coz nak lepaskan photo pengantin lain dulu..asyik hold jer sampai skang but kat cni kiteorg attachkan a few photo for u all..

masa kawen ni ramai tul bdk photo maklum ler photographer kawen kan..kengkawan pun aper lagik..sampaikan kiteorg nak edit sdr pun jenguh ni..aper pun thanks a lot kat kawan2 yg berusaha keras amik gbr kiteorg ari tu n kawan2 yg dapat hadir..

enjoy!


Saturday, 1-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
persepsi di dewan labis

dewan labis
dewan labis
 
View all 26 photos...
pengantin ni cute kan..senyum jer..
majlis perkahwinan ni diadakan kat dewan labis..kiteorg jadi 2nd photographer...enjoy gak la wat outdoor ngan diaorg..penat memang terasa tapi berbaloi coz pasangan pengantin ni bagi kerjasama yang terlebih sudah. .happening..best la korang..
tahniah yer!!!


Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
majlis perkahwinan erul & shera

 
 
 
View all 13 photos...
majlis bertandang 27.07.08...

diaorg ni kawan baik saya..memang best la member ngan diaorg nih..x kira si suami or isteri memang gile2..

harap mereka berbahagia hingga akhir hayat and menuggu kedatangan org baru dlm kehidupan korang..ader baby dah..

for more info 013- 779 4402 am


Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
majlis perkahwinan adib & rumiza

 
 
 
View all 5 photos...
pernikahan pada 08.08.08....
mamat ni memang sempoi giler...
aperpun terima kasih kepada pihak pengantin dan keluarga kerna memberikan kerjasama yang best....sempena syawal ni maafkan lah aper2 yg tersalah bahasa or perbuatan..

k..semoga kekal hingga akhir hayat..amin..

for more info 013-779 4402 am


Tuesday, 7-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
KAMI

kami
foto kahwin kami


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net